Trabzon demiryolu projesinde ’tık’ yok! - X
Trabzon demiryolu projesinde ’tık’ yok!

02.11.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Trabzon-Erzincan demiryolu projesinin hayata geçirilmesi için somut adımlar atılmalı. Doğu Karadeniz bölgesi için büyük önem arz eden bu projenin hala daha güzergah aşamasında kalması haliyle bölge halkını kaygılandırmaktadır.Kaldı ki; Erzincan -Trabzon Demiryolu Projesi hayaldi ama hayalde kalmamalı.

Haberin Devamı

Başbakan Yıldırım’ın ‘esnafa ne yapsak azdır’ sözü, en az kredi kadar esnaf ve KOBİ’lere moral oldu - X

18.10.2017 KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, esnaf kredileri için Başbakan Binali Yıldırım'a seslenerek, Krediyi Halkbank verdiğine göre aracıya ne gerek var” “Para karşılığı kefil olan ayrıca kefil istememeli” dedi.

Haberin Devamı

KOBİDER/ÖZGENÇ: Vatandaşın kara gün için sakladığı 3-5 tane altını ’yastık altı serveti’ olarak görülmemeli - X

3 Ekim 2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Yastık altında bulunduğu iddia edilen 100 milyar dolarlık altını ekonomiye kazandırmak için ilk adım atıldı. Ancak bu uygulama tutmayacaktır ve bu çalışmadan arzu edilen düzeyde verim alınamayacaktır. Çünkü ‘yastık altı’ diye üç bilezik, iki yüzük bir çift küpenin hesabı yapılıyor.

KOBİDER Başkanı Özgenç: Barzani’ye anladığı dilden cevap verilmeli - X
KOBİDER Başkanı Özgenç: Barzani’ye anladığı dilden cevap verilmeli

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Balkanı Nurettin Özgenç, azar ve nasihat ile yola gelmeyenin hakkının dayak olduğunu anlatan veciz sözde olduğu gibi “Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir” sözünden hareket ile Barzani’ye anladığı dilden cevap verilmeli!

KOBİDER Başkanı Özgenç, 30 Ağustos resepsiyonuna katıldı - X
KOBİDER Başkanı Özgenç, 30 Ağustos resepsiyonuna katıldı

30-08-2017- KOBİDER Genel Başkanımız Nurettin Özgenç, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yıl dönümü sebebiyle düzenlenen resepsiyona katıldı.

Esnaf turizmciye kurban edildi! - X
Esnaf turizmciye kurban edildi!

15-08.2017- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç,Bayram tatilinin uzaması turizmciyi mutlu ederken, esnaf ve KOBİ’leri üzdü. Türlü nedenlerden dolayı işlerinin hareketlenmesi için umudunu bayram alışverişine bağlayan esnaf, Bakanlar Kurulu kararı ile iç turizmin hareketlenmesi için uzatılan tatilden dolayı bu bayram öncesinde de mağdur edildi.

Özgenç: Uzatılan tatiller çalışma hayatının ahengini bozuyor - X
Özgenç: Uzatılan tatiller çalışma hayatının ahengini bozuyor

12 Ağustos 2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bayram tatilinin uzatılmasıyla ilgili olarak dün yaptığı açıklamada, Bakanlar Kurulu'ndan hayırlı bir karar çıkacağını tahmin ettiğini belirterek...

Türkiye’nin huzuru ve devletin bekası için OHAL uzatılmalı - X
Türkiye’nin huzuru ve devletin bekası için OHAL uzatılmalı

17.07.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Olağanüstü halin (OHAL) üç ay daha uzatılması gündemde. Biz KOBİDER olarak; OHAL’in ülkemizin güvenliği için faydalı olduğuna ve 3 ay daha uzatılmasının yararlı olacağı kanaatindeyiz.

KOBİDER Başkanı Özgenç: Allah bu millete bir daha 15 Temmuz’lar yaşatmasın - X
KOBİDER Başkanı Özgenç: Allah bu millete bir daha 15 Temmuz’lar yaşatmasın

14.07.2017- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, "15 Temmuz ruhunu diri tutmak için hep birlikte gayret edeceğiz.

Özgenç: Halk huzur ve sükunet arıyor, CHP gerginlik peşinde... - X
Özgenç: Halk huzur ve sükunet arıyor, CHP gerginlik peşinde...

15 Mayıs 2017-KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Güven Park'tan İstanbul'a elinde 'ADALET' pankartı ile yürüme eylemi başlatması kaygı verici bir eylemdir. Halkı karamsarlığa iten olaylardan sakınılacağı yerde yeni bir kriz çıkarılmaya çalışılmaktadır.

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.