KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, Bedelli için yeşertilen umutlar ne olacak? - X
KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, Bedelli için yeşertilen umutlar ne olacak?

ANKARA (ANKA) - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, “Bedelli için yeşertilen umutlar ne olacak?” diye sorarken, “Bedelli için seçim öncesi yapılan açıklamalar unutulmamalı” dedi.

Vandalizmin zararı ekonomiye oluyor - X
Vandalizmin zararı ekonomiye oluyor

12.10.2014- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.

Yeni Orta Vadeli Program Kobi’lere Vites Küçültmemeli - X
Yeni Orta Vadeli Program Kobi’lere Vites Küçültmemeli

09.10.2014- KOBİDER Genel Başkanı Özgenç: - "OVP enflasyon, büyüme, işsizlik ve cari açık hedefleri açısından değerlendirildiğinde kendi içinde tutarlı bir görüntü vermektedir" dedi.

KOBİDER: Trabzon demiryolu hayaldi ihalesi bile yapılmadı - X
KOBİDER: Trabzon demiryolu hayaldi ihalesi bile yapılmadı

01.10.2014- Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 150 yıllık hayal Marmaray gerçek olurken Trabzon demiryolu hayalde mi kalacak? Trabzon için asırlık hayal desek de aslında 140 yıllık bir beklenti. Trabzon’un demiryolu hayalinin 140 yıllık bir geçmişe dayandığı biliniyor. Trabzon'a demiryolu projesinin Atatürk'ün hayali olduğunu belirten siyasilerimiz yaklaşık 4 yıl önce 'Uzaktan bakıldığında oldukça zor bir proje gibi duruyor ama imkânsız değil. Üzerinde çalışıyoruz. Trabzon'a demir yolu yapılacak" diye açıklama yapmışlardı ama bırakın başlamayı halen ilk ray kaynağı dahi yapılamadı.

KOBİDER’den Yeni Vali  Vasip Şahin’e kutlama - X
KOBİDER’den Yeni Vali Vasip Şahin’e kutlama

16.09.2014- KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç, derneğin resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, yeni Valiler Kararnamesiyle birlikte İstanbul Valiliği görevine atanan Vasip Şahin'i kutlayarak, başarılar diledi. Başkan Özgenç, aynı kararnameyle Merkez Valiliği'ne atanan Hüseyin Avni Mutlu'ya kente ve özellikle de KOBİDER'e yaptığı manevi katkılardan ve KOBİ'lere verdiği gönül desteğinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

KOBİDER/ÖZGENÇ; Kuyumculukta 4 taksit yetmez 9 ay olmalı - X
KOBİDER/ÖZGENÇ; Kuyumculukta 4 taksit yetmez 9 ay olmalı

07.09.2014- Altın satımına azami 4 taksit demek ölümü gösterip sıtmaya razı etmektir Kuyumculuk sektöründe iştigal eden üyelerimizden taksidin geri gelmesi için yoğun talep vardı. KOBİDER olarak bu soruna pek çok kez dikkat çektik ve ilgili yerlere duyuruda bulunmamız üzerine harekete geçen BDDK haksızlığın sürmesini daha fazla göz ardı edemedi. Banka Kartları ve Kredi Kartları Yönetmeliği değişiklik taslağına göre, kuyum harcamaları taksitlendirilemeyecek mal ve hizmet grubundan çıkarılması için karar alacağını duyurdu.

KOBİDER Başkanı ÖZGENÇ:  KOBİ’ler Olarak Hükümeti Destekliyoruz - X
KOBİDER Başkanı ÖZGENÇ: KOBİ’ler Olarak Hükümeti Destekliyoruz

KOBİDER/ÖZGENÇ: KOBİ'ler den hükümete güvenoyu. Özgenç, yaptığı açıklamada, TBMM içinden, parlamenter sistemin gereği bir hükümetin güvenoyu almasından çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu hükümetin kurulmasına katkıda bulunan herkesi kutluyorum. Bu hükümet şansını iyi kullanmalı. Hükümete hepimiz sahip olmalı, hedefe varması için destek vermeliyiz.'' dedi.

TÜKSİAD’dan KOBİDER’e nezaket ve işbirliği ziyareti - X
TÜKSİAD’dan KOBİDER’e nezaket ve işbirliği ziyareti

Kısa adı TÜKSİAD olan Tüm Karadeniz Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk beraberindeki heyet ile KOBİDER’e nezaket ve işbirliği ziyaretinde bulundu. KOBİDER Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Nurettin Özgenç, başkan yardımcısı Eyüp Yamaç ve yönetim kurulu üyeleri Şadi Kılıç ve Ayhan Çalık, TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, Başkanvekili İlyas Özdemir, Başkan Yardımcısı Mikail Ozan ve heyetteki diğer kişiler ile bir süre sohbet etti.

ÖZGENÇ, İnönü ne ise Davutoğlu odur! - X
ÖZGENÇ, İnönü ne ise Davutoğlu odur!

ÖZGENÇ, Davutoğlu hükümetinin İnönü hükümetinden bir farkı yoktur Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nu hükümeti kurmakla görevlendirmesinin ardından 62. Hükümet, Davutoğlu tarafından oluşturulduğu için yeni kabinenin Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek sözlerini sürdürdü.

KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç: 62. Hükümet ülkemize hayırlı olsun - X
KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç: 62. Hükümet ülkemize hayırlı olsun

29.8.2014 - Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nu hükümeti kurmakla görevlendirmesinin ardından 62. Hükümet, Davutoğlu tarafından oluşturulduğu için yeni kabinenin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Haberin Devamı

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Sitemize İlan Vermek İçin Bizi Arayabilirsiniz.